У Генштабі заявили про знищення двох російських систем "Сонцепьок"

Підрозділи Збройних Сил України знищили кілька одиниць російської зброї в ході нещодавніх боїв. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ 17 липня.

"Авіація сил оборони за добу завдала 5 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки ворога. Протягом доби нашими захисниками було знищено 3 ударних БпЛА противника типу “Шахед-136”. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 1 район зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника, 2 важких вогнеметних системи залпового вогню ТОС-1А “Солнцепьок”, 22 артилерійських засоби на вогневих позиціях, 1 склад боєприпасів та станцію РЕБ російських окупантів", - йдеться у повідомленні Генштабу.

Як повідомлялося раніше, у РФ прикрили базу ПВК "Вагнер" у зв'язку з відбуттям у "нові місця дислокації"

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті