У Донецькій ОВА розповіли, чи готові лікарні області до блекаутів

Лікарні Донеччини забезпечені джерелами альтернативного живлення та опалення на випадок блекаутів. Про це повідомив у Телеграм очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін. 

За його словами, 67 закладів охорони здоров'я первинної, вторинної та третинної ланок  продовжують функціонувати  на Донеччині. 

53 заклади забезпечені автономними джерелами живлення. Частково забезпечені генераторами для покриття критичних потреб 14 закладів охорони здоров’я.

Крім того, 52 заклади готові до забезпечення роботи в умовах відсутності теплопостачання. 

У лікарнях області створено резерв паливно-мастильних матеріалів для безперебійної роботи автономних джерел живлення протягом 5 діб та запаси питної і технічної води із розрахунку на декілька днів споживання.

"Незабаром область отримає додаткові генератори і лікарні будуть забезпечені ними на 100%. Маємо завжди бути готові до будь-яких сценаріїв", - зазначив очільник ОВА. 

Нагадаємо, у Донецькій ОВА заявили, що область упевнено проходить нинішній опалювальний період. 

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті