У Бєлгородській області РФ, куди прорвалися антипутінські сили, за добу близько десятка постраждалих

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков повідомив про постраждалих і руйнування в результаті бойових дій, які тривають на території регіону. Про це пишуть у своєму ТГК, зазначаючи, що це інформація за минулі 24 години, з 7 ранку 14 березня до 7 ранку 15 березня.⠀

За його словами, під множинні обстріли потрапила околиця села Козинка, є постраждалий - чоловік з осколковим пораненням грудної клітини.

"Після множинних обстрілів міста Грайворон є п'ятеро постраждалих. Унаслідок прямого влучення в будинок постраждали двоє людей - у чоловіка забій голови, у дівчини - шоковий стан. Необхідна допомога їм була надана на місці, від госпіталізації вони відмовилися. Дві жінки з осколковими пораненнями перебувають у лікарні під наглядом фахівців. Ще одному чоловікові з легким пораненням руки медична допомога була надана на місці, від госпіталізації він відмовився", - пише Гладков.

Також різні пошкодження виявлено в кількох квартирах двох багатоквартирних будинків, 9 приватних житлових домоволодіннях. Посічені фасади та вибиті вікна у двох закладах культури, будівлях збутової компанії та газової служби, магазині. Пошкоджено 4 автомобілі.

Крім того, у селі Глотове дроном-камікадзе атаковано легковий автомобіль, що рухався дорогою. Постраждали двоє людей - в одного чоловіка контузія, у другого - контузія та осколкове поранення руки. 

Також Гладков повідомив, що наразі під обстрілом перебуває Грайворонський міський округ.

"У місті Грайворон, на жаль, є одна постраждала - у жінки забої плечового суглоба і грудної клітки", - пише губернатор Бєлгородської області.

Як повідомлялося, "Руський Добровольчий Корпус", легіон "Свобода Росії" і "Сибірський батальйон", які воюють проти путінських військ, після 12.30 за київським часом попередили, що "протягом найближчої години буде завдано масованого удару по військових об'єктах у місті Бєлгород". 

Статті

Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Всі статті