У Байдена заявили, що Трамп не поїде в Україну, бо цього не хоче путін

Конгресвумен із Палати представників від штату Нью-Джерсі Майкі Шеріл заявила, що експрезидент Дональд Трамп "занадто боягузливий" для поїздки в Україну. Про це повідомляє "Еспресо" з посиланням на The Hill.

"Трамп не поїде в Україну, тому що просто Володимир Путін цього не хоче. Дональда Трампа не хвилює, що найкраще для національної безпеки США чи демократії - його хвилює лише те, що найкраще для Дональда Трампа", - сказала вона.

Також Шеріл додала, що небезпечна та хаотична поведінка Трампа робить американців менш захищеними.

"Його боягузтво перед обличчям захисту демократії чи протистояння диктаторам добре відомо, тому не дивно, що, на відміну від Джо Байдена, він занадто боягузливий, щоб іти в зону бойових дій", - вважає Шеріл.

Нагадаємо, раніше Трамп заявив, що змусить Зеленського і путіна укласти мирну угоду. 

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті