СБУ затримала “крота” російської розвідки, який збирав розвіддані про “Гвардію наступу”

Військова контррозвідка Служби безпеки викрила на Київщині інформатора головного управління генштабу зс рф, яким виявився мобілізований до лав Національної гвардії. Про це повідомляє канал СБУ у Телеграм 17 жовтня.

“За вказівкою російської воєнної розвідки він збирав розвіддані про дислокацію та переміщення бойових підрозділів “Гвардії наступу” МВС України. Встановлено, що ворожим поплічником є місцевий житель, якого російська спецслужба залучила до співпраці ще до його мобілізації до лав українського війська”, - зазначається у повідомленні.

За інформацією СБУ, до виконання завдань інформатор приступив після його призову до однієї з військових частин Нацгвардії.

“Збір розвідданих російський “крот” здійснював у період, коли його залучали до охорони місць розташування військової техніки, озброєння та боєприпасів Сил оборони”, - розповіли в СБУ.

Зловмисник перебуває під вартою. Йому загрожує до 8 років тюрми.

Як повідомлялось раніше, на 15 років відправився до тюрми бойовик-садист з Донеччини, який виводив на "розстріл" мешканців Херсонщини.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті