Російський шантаж не працює: Зеленський подякував Байдену за новий пакет воєнної допомоги

Президент України Володимир Зеленський заявив, що шантаж РФ не працює та подякував президенту США Джо Байдену за новий пакет безпекової  підтримки для України. Про це голова держави повідомив у Твіттері 28 вересня.

«Сьогодні президент США Джо Байден оголосив про новий пакет безпекової підтримки Україні в $1,1 млрд. Ми отримаємо ще 18 HIMARS, інше важливе обладнання, що наблизить Україну до перемоги. Дуже вчасне рішення! Та демонстрація того, що російський шантаж не працює. Дякую Президенту Байдену й усім нашим американським друзям!», - пише Зеленський.

Він також подякував США та президенту Байдену за оборонну підтримку нашої держави обсягом більше 1 мільярда доларів у своєму відеозверненні. "Це дійсно вагомо", - підкреслив Зеленський.

Як повідомлялося, новий пакет оборонної допомоги Україні від США на понад $1 мільярд, оголошений у середу, передбачає близько пів тисячі одиниць сучасних зразків бойової й спеціальної техніки, які цього разу Пентагон закуповує напряму у виробників зброї.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті