Російські війська знову нанесли ракетний удар по Одещині

Вночі 7 жовтня російські війська нанесли по Одещині ракетний удар. Про це у Телеграм повідомив голова ОВА Олег Кіпер.

"Цілі терористів - цивільна та припортова інфраструктура. В Одеському районі влучання відбулося в будівлю пансіонату і в зерносховище біля порту. Постраждало чотири людини. Вони отримали поранення від уламків скла. Їм надана вся необхідна медична допомога", - повідомив глава області. 

"Уламки ракет і вибухова хвиля спричинили пожежу в гаражному кооперативі. Пошкоджено кілька багатоквартирних будинків. Вибиті вікна", - також повідомив Кіпер.

Телеграм-канал "Одеса.Офіційно" повідомляє, що ворог атакував Одещину надзвуковими протикорабельними ракетами  типу "Онікс'', випущеними з берегового ракетного комплексу "Бастіон" в тимчасово окупованому Криму. 

Як повідомлялося, вранці 6 жовтня в Одеській області росіяни дронами знищили зерносховище

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті