Путін відчуває слабкість, як тварина, якою він і є - Зеленський

Російський диктатор путін відчуває слабкість інших, як тварина, якою він і є. Про це заявив президент України Володимир Зеленський, повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Economist.

Президент зазначив, що підтримуючи Україну, Європа захищає себе від російської агресії.

"Даючи нам гроші або даючи нам зброю, ви підтримуєте себе. Ви рятуєте своїх дітей, а не наших", - попереджає Зеленський.

Президент додав, що якщо росії дозволять забирати українських дітей, вона забиратиме інших дітей", і якщо росія порушуватиме права українців, "вона порушуватиме права в усьому світі".

Зеленський підкреслив, що якщо Україна програє, путін наблизить свої війни до Заходу.

"Путін відчуває слабкість, як тварина, тому що він і є тварина. Він відчуває кров, він відчуває свою силу. І він з'їсть вас на вечерю з усіма вашими ЄС, НАТО, свободою і демократією", - заявив він.

За словами президента Володимира Зеленського, поки що ніхто, навіть командири, не можуть дати відповіді на це питання.

"Коли вони кажуть, що війна на багато років вони не знають. Це думки. Думки дуже часто відрізняються від реальності", - пояснив лідер країни.

Нагадаємо, Зеленський заявив, що в 2024 році Крим і битва в Чорному морі стануть центром тяжіння війни. 

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті