Путін відчуває слабкість, як тварина, якою він і є - Зеленський

Російський диктатор путін відчуває слабкість інших, як тварина, якою він і є. Про це заявив президент України Володимир Зеленський, повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Economist.

Президент зазначив, що підтримуючи Україну, Європа захищає себе від російської агресії.

"Даючи нам гроші або даючи нам зброю, ви підтримуєте себе. Ви рятуєте своїх дітей, а не наших", - попереджає Зеленський.

Президент додав, що якщо росії дозволять забирати українських дітей, вона забиратиме інших дітей", і якщо росія порушуватиме права українців, "вона порушуватиме права в усьому світі".

Зеленський підкреслив, що якщо Україна програє, путін наблизить свої війни до Заходу.

"Путін відчуває слабкість, як тварина, тому що він і є тварина. Він відчуває кров, він відчуває свою силу. І він з'їсть вас на вечерю з усіма вашими ЄС, НАТО, свободою і демократією", - заявив він.

За словами президента Володимира Зеленського, поки що ніхто, навіть командири, не можуть дати відповіді на це питання.

"Коли вони кажуть, що війна на багато років вони не знають. Це думки. Думки дуже часто відрізняються від реальності", - пояснив лідер країни.

Нагадаємо, Зеленський заявив, що в 2024 році Крим і битва в Чорному морі стануть центром тяжіння війни. 

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті