Пригожин заявив, що Україна не "бомбила 8 років Донбас", а Шойгу бреше путіну

Україна не "бомбила вісім років Донбас", а обмінювалася ударами з російською армією. Про це заявив ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин у відеоінтервʼю, яке розміщено у його телеграм-каналі 23 червня.

"Угруповання ЗСУ обмінювалося пострілами - ми били по них, вони били по нас. Це відбувалося всі ці довгі вісім років - із 14-го до 22-го. Іноді наростала кількість перестрілок, іноді зменшувалася", - заявив він.

Пригожин підкреслив, що всі ці роки Міноборони росії і сам Шойгу вводили в оману громадськість у РФ і особисто путіна. Брехнею він назвав і нібито підготовку України до нападу на росію.

"На 24 лютого нічого надординарного не було. Зараз уже Міноборони намагається обдурити громадськість і президента, і розповісти історію, що з боку України була шалена агресія. І що вони збиралися з блоком НАТО на нас напасти. Спецоперацію 24 лютого було розпочато з інших причин", - підсумував ватажок "Вагнера".

 

Нагадаємо, раніше Євген Пригожин також заявив, що Міноборони РФ "вводить росіян в оману" щодо контрнаступу ЗСУ.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті