Проти ексведучої каналів Медведчука Діани Панченко відкрили кримінальну справу (ФОТО)

Проти колишньої ведучої проросійських телеканалів NewsOne, "Перший незалежний" та Ukrlive Діани Панченко відкрили кримінальну справу. Про це написав нардеп від "Голосу" Ярослав Юрчишин у Фейсбук 4 січня.

"Рашистка Діана Панченко вже отримала свій подарунок — відкрите кримінальне провадження. Що ж, друзі, 2023 рік починає приносити результати. У грудні колишня ведуча промосковських медведчуківських телеканалів Діана Панченко приїхала до окупованих рашистами територій на сході України. Де зняла пропагандистський репортаж з Маріуполя та Донецька", - написав він.

Юрчишин наголосив, що сам офіційно звернув на це увагу Служба безпеки України та Офіс Генерального прокурора.

"Результат: Служба безпеки вже відкрила кримінальне провадження щодо пропагандистки. Свята вже прийшли, Діано. Пора їх зустрічати за святковим столом на допиті", - зауважив він.

Нагадаємо, 23 грудня нардеп Юрчишин вимагав порушити кримінальну справу проти пропагандистки Панченко.

Як повідомлялося раніше, колишня телеведуча каналу NewsOne з'явилася в окупованому Донецьку.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті