Під Москвою БпЛА вибухнув біля заводу з виробництва ракет, ще один дрон "прилетів" по брянському хімзаводу – соцмережі

Вибухи через падіння безпілотника пролунали в районі конструкторського бюро "Машинобудування" в Підмосков'ї, ще один дрон атакував хімічний завод у Брянській області. Про це 14 листопада повідомляють російські Телеграм-канали.

Так, у місті Коломні Московської області близько 7:30 стався вибух у районі конструкторського бюро машинобудування, де виготовляють ракети "Іскандер" і "Кинджал".

"У будинках на Окському проспекті його було чітко чутно. У машин, що стоять у дворах, спрацювали системи сигналізації. Жителі повідомляють про те, що до КБМ їдуть машини спецслужб", - пишуть пабліки.

Водночас у соцмережах стверджують, що безпілотникі атакував "Брянський хімічний завод імені 50-річчя СРСР" у Брянській області. У цеху, що будується виявили нерозірваний дрон з вибуховою речовиною. 

За даними Телеграм-каналів, дах цеху був пробитий у трьох місцях, але постраждалих немає.

Цей хімзавод входить до концерну "Техмаш" російської держкорпорації "Ростех", який спеціалізується на розробці та серійному постачанні боєприпасів.

Як повідомлялося, у росії заявили про спробу атаки дронів на об’єкти в Московській та ще трьох областях.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті