Окупанти в "ЛНР" повідомляють про обстріли Кремінної та Первомайська

Окупанти сьогодні вдень, 12 листопада, повідомили про обстріл окупованої Кремінної, а візніше також написали про обстріл Первомайська. Про це йдеться у пропагандистському сегменті соцмереж та повідомляють "офіційні" джерела у "ЛНР".

"Українська артилерія завдала удару по місту Кремінна в ЛНР. За попередніми повідомленнями, є поранені", - йшлося у повідомленні у соцмережах.

Згодом так званий "спецпредставник МЗС" РФ Родіон Мирошник повідомив, що "ВСУ продовжують вести обстріл по Кремінній в ЛНР", причому ведуть його з двох напрямків.

У соцмережах також була інформація про попадання у районі шахти.

Також ближче до вечора "офіційні ЗМІ ЛНР" повідомили про обстріл окраїн Первомайська, посилаючись на так званого "голову адміністрації" міста Сергія Колягина.

"Сьогодні, орієнтовно півтори години тому, околиці Первомайська зазнали обстрілу ... Імовірно, дві далекобійні ракети західного зразка пошкодили конструкцію колишніх складських приміщень, що не діють на даний час", - написав Колягин у соцмережах.

Він визнав, що жертв і постраждалих серед мирного населення немає.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті