На окупованій Старобільщині невідомі забрали чоловіка з дому у СІЗО Луганська

На оккупованій Старобільщині невідомі забрали з дому чоловіка й відвезли до СІЗО в Луганськ. Цей та інші злочини задокументовано українською поліцією протягом останньої доби, - повідомило МВС України у своєму Телеграм-каналі 18 жовтня.

"В Старобільському районі невідомі з місця мешкання забрали чоловіка та незаконно утримують його в слідчому ізоляторі м.Луганськ", – йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що загалом на Луганщині минулої доби поліцейські опрацювали 27 повідомлень громадян.

Підкреслюються, що наразі поліцейські встановлюють місцезнаходження трьох мешканців області, з якими рідні втратили зв‘язок.

"Також виявили факт перебування громадянина в полоні російських окупаційних військ", – сказано в повідомленні.

Зазначається, що до поліції також надійшло 10 повідомлень за фактом знищення або пошкодження майна громадян внаслідок обстрілів військами РФ.

Крім того, що оперативники поліції Луганщини встановили причетність 32 громадян до НЗФ так званої "ЛНР".

Уточнюється, що, крім того, слідчими відкрито кримінальне провадження за ст. 289 КК України за фактом незаконного заволодіннями представниками НЗФ так званої "ЛНР" транспортними засобами державної організації.

Раніше повідомлялось, що в Станиці Луганській співробітників комунальних служб змусили прийти на облік до військкомату.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті