На Луганщині ЗСУ знищили чотири БМП-1 та ще понад 10 одиниць озброєнь армії РФ

Захисники України на Лимано-Куп'янському напрямку знищили чотири БМП-1, які раніше росіяни зняли з озброєння. Про це повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі телемарафона 14 серпня.

За його словами, ворог стягує на луганську ділянку фронту резерви. Для спроб прориву нашої оборони долучає напівкримінальний елемент, що входить до складу штурмових підрозділів "Шторм Z", та використовує десантні підрозділи.

"Знищено чотири БМП-1, гаубицю "Мста-Б", два міномети, бойову ремонтно-евакуаційну машину, зенітну установку ЗУ-23-2, три дрони-камікадзе, чотири вантажівки з боєприпасами і шість ворожих бліндажів", - сказав Череватий.

Він додав, що росіяни стали частіше використовувати найстарішу модель бойової машини піхоти, яка до війни була знята ними з озброєння.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті