На Кубані з'явилися поховання вагнерівців "Дикої роти" - "відморозків серед відморозків" (ФОТО)

На Кубані з'явилися поховання під прапором "Дикої роти" - найжорстокішого загону ПВК "Вагнер". Про це розповіла керівниця проекту "Русь сидящая" Ольга Романова.

Вона назвала бійців "Дикої роти" "відморозками серед відморозків".

Рота, за словами Романової, дислокується у Донецьку, її очолює фейковий "міністр МВС ДНР" Олексій Дикий.

"У "Дику роту" вербують ув'язнених із буйною поведінкою", - зазначає керівниця проекту. У роті панують порядки, поширені на зоні: сувора ієрархія, повна непокора владі. "В'язні йдуть на війну, тому що вони не воюють за військовим статутом. Вони йдуть туди як банда. Але навіть вони вражені порядками в "Дикій роті" - це банда в банді", - зазначає правозахисниця.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті