"Калібри" вже напоготові: росія може завдати нового масованого удару по Україні

Росія продовжує тримати у Чорному морі ракетоносії із завантаженими ракетами – ворог може використати "Калібри" для нового масованого удару. Про це в етері Апостроф TV розповіла спікерка Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.

За ії словами, попри те, що ворожа армія не здатна активно діяти в акваторії Чорного моря, у противника все одно залишаються ракетоносії: "Попри те, що росіяни не можуть активно діяти в акваторії Чорного моря, але в базах у них все одно стоять уже завантажені "Калібрами" ракетоносії. Небезпека залишається високою. Завантажено 50 ракет".

Гуменюк зауважує, що загальна кількість ракетоносіїв росіян становить 9 одиниць: "... включно з надводними і підводними кораблями".

Спікерка ОК "Південь" зауважує, що з огляду на те, що протягом останнього місяця противник двічі виводив ракетоносії на бойове чергування перед масованими дроновими атаками, окупанти можуть використати їх в будь-який момент.

"Щоразу саме підводні ракетоносії вони виводили, що свідчить про те, що вони побоюються ударів українськими морськими дронами і БПЛА. Очевидно, що підводний корабель простіше вберегти від такого типу загроз", – зауважує Наталія Гуменюк.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті