Губернатор Бєлгородської області повідомив про 12 поранених та 6 тисяч відселених росіян

У Бєлгородської області РФ після атаки добровольців, що борються з режимом путіна, виселено понад 6 тис. осіб. Також пишуть про 12 поранених у наслідок бойових дій. Про це повідомив губернатор Вʼячеслав Гладков 23 травня. 

За його словами, Бєлгородський район було обстріляно 15 разів, Борисовський район потрапив під обстріл тричі, Шебекінський міський округ було обстріляно 25 разів. Обстріл ведеться з мінометів і РСЗВ. 

"Фактично відселено жителів Грайворона, Новобудівки, Горьківського, Безименого, Мокрої Орлівки, Глотове, Гори Поділ, Замостя, Сподарюшеного", - пише Гладков.

Також у 14 населених пунктах відсутнє світло. "Зараз без світла залишаються 14 населених пунктів Грайворонського міського округу", - пише губернатор Бєлгородщини. Почати відновлювальні роботи поки не можна через обстановку в регіоні.

Як повідомлялося раніше, у понеділок "Російський добровольчий корпус" і легіон "Свобода Росії" взяли на себе відповідальність за рейд на територію Бєлгородської області. Ними було взято під контроль кілька населених пунктів. Офіційна влада станом на ранок вівторка нічого не повідомляє про подальший розвиток подій, обмежуючись загальними фразами про те, що "триває зачистка".

Статті

Світ
16.04.2024
09:07

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Донбас
14.04.2024
18:21

Нове видання обіцяє жителям "ДНР/ЛНР" новини про кішку, яка народила кошенят, і нефарбований паркан. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу були традиційно нудними. Численні близькі до місцевої влади Телеграм-канали слідом за офіційними джерелами масової пропаганди цитували політиків чужої країни і на честь 12 квітня тиражували нічим не підкріплені...
Країна
12.04.2024
15:51

Іпотечна програма "єОселя": шанс на житло, який не всім по кишені

Головна особливість програми – це можливість придбати житло в іпотеку під 3-7% терміном на 20 років з мінімальним внеском 20%. Подібних умов ще ніколи не було на іпотечному ринку України, тому не дивно, що програма користується популярністю.
Всі статті