Дубль Сікана дозволив "Шахтарю" розгромити "Минай" в УПЛ

Донецький "Шахтар" у перенесеному матчі 9-го туру Української Прем'єр-Ліги розгромив "Минай" з рахунком 4:1. Про це 28 лютого повідомляє "ОстроВ".

Донеччани зі стартового свистка почали активно атакувати ворота господарів, і на 8 хвилині досягли свого. Тарас Степаненко головою переправив м'яч у ворота після подачі з кутового. На 15 хвилині подвоїв перевагу "гірників" Данило Сікан, який на ближній штанзі скористався передачею від Матвієнка.

Гравці "Минаю", хоч і рідко переходили центр поля, все ж таки створювали небезпечні моменти біля воріт Трубіна. Тим дивніше, що донеччани пропустили після помилки голкіпера – Анатолій на 31 хвилині пропустив під собою м'яч після дальнього удару Воробчака.

А потім забивали лише футболісти "Шахтаря". Спочатку на 40 хвилині Судаков із пенальті забив третій м'яч донеччан. І вже у другій половині зустрічі Сікан оформив дубль, прицільно пробивши у нижній кут воріт Бандури.

Фінальний свисток зафіксував перемогу "Шахтаря" з рахунком 4:1. Завдяки цій перемозі донеччани скоротили відрив від "Дніпра-1" до двох очок.

Українська Прем'єр-ліга, 9 тур

"Минай" - "Шахтар" 1:4 (1:3, 0:1)

Голи: 0:1 Степаненко (Судаков), 8; 0:2 Сікан (Матвієнко), 15; 1:2 Воробчак (Гечев), 31; 1:3 Судаков, 40; 1:4 Сікан (Зубков), 60.

Нагадаємо, раніше у 2023 році "гірники" у драматичному матчі обіграв "Ренн" і вийшов у 1/8 фіналу Ліги Європи.

Статті

Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Всі статті