Буданов назвав кількість загиблих і поранених унаслідок ракетного удару по штабу ЧФ РФ

Унаслідок ракетної атаки на штаб Чорноморського флоту РФ в окупованому Севастополі 22 вересня загинули щонайменше дев'ятеро людей, ще 16 дістали поранення. Про це заявив голова Головного управління розвідки України Кирило Буданов в інтерв'ю "Голосу Америки", - повідомляє Бі-бі-сі.

За словами глави ГУР, серед поранених є російські генерали.  Він стверджує, що поранення дістав командувач угруповання російських сил на Запорізькому напрямку генерал-полковник Олександр Романчук, а начальник штабу генерал-лейтенант Олег Цеков перебуває без свідомості.  

"Кількість постраждалих звичайних військовослужбовців, які не є працівниками штабу, ще встановлюється. Це військові, які несуть службу, охорона і так далі", - сказав Буданов.  

Водночас він не підтвердив повідомлення про ймовірну загибель командувача ЧФ РФ адмірала Віктора Соколова - такої інформації в ГУР поки що немає.  

Як повідомлялося, вдень 22 вересня по штабу Чорноморського флоту РФ було завдано ракетного удару.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті