Богуслаєв вважає, що щось означає для путіна і просить включити його до списків на обмін із РФ

Експрезидент "Мотор Січі" В’ячеслав Богуслаєв, підозрюваний у колаборації та пособництві державі-агресору, попросив включити його в список на обмін з росією. Про це повідомляє проєкт  "Схеми" від "Радіо Свобода" з посиланням на лист-заяву за підписом Богуслаєва на ім’я керівника Офісу президента Андрія Єрмака, який є у розпорядженні редакції.

"Прошу додати мене у список на обмін з російською федерацією", - йдеться у заяві колаборанта, який до того ж написав РФ з малої букви.

Повідомляється, що в документі стоїть його підпис і є примітка: "Богуслаєв, пенсіонер, інвалід 1 групи". 

"Схеми" зазначають, що заява була написана ще 20 березня.

Представник Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Андрій Юсов повідомив "Схемам", що Україна і надалі буде застосовувати всі доступні інструменти для того, щоб повертати своїх військовополонених та незаконно утримуваних цивільних осіб з росії. Але говорити про якісь конкретні прізвища він не став, вказавши, що подібні коментарі можливі лише після обміну.

Нагадаємо, голова СБУ Василь Малюк заявив, що колишній президент "Мотор Січ" В'ячеслав Богуслаєв стане якісним обмінним фондом. 

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті