Голова СБУ: Богуслаєв стане якісним обмінним фондом

Колишній президент "Мотор Січ" В'ячеслав Богуслаєв, який перебуває під вартою, може бути обміняний на українських військовополонених після того, як дасть усі необхідні свідчення. Про це заявив виконувач обов'язків глави Служби безпеки України Василь Малюк в інтерв’ю каналу "1+1", яке вийшло в ефір 21 грудня.

"Це такий фігурант цікавий. Йому 84 роки. Думаю, що тримання під вартою, як запобіжний захід, може стати "довічним ув'язненням". Я не хочу нічого сказати, але на все Божа воля, – зазначив Малюк. – Але я до того, що він певно дасть усі свідчення і стане якісним обмінним фондом".

Раніше повідомлялось, що автопарк, зброю й скіфське золото президента "Мотор Січ" на сотні мільйонів вивезти з України не вдалось.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті