Експрезиденту "Мотор Січі" Богуслаєву продовжили запобіжний захід

Експрезидент "Мотор Січі" В'ячеслав  Богуслаєв та начальник департаменту з зовнішньоекономічної діяльності Олег Дзюба, які підозрюються у роботі на росію, продовжать перебувати під вартою до наступного року. Про це повідомляє Суспільне 30 листопада.

"Солом’янський районний суд Києва 30 листопада продовжив запобіжні заходи експрезиденту компанії "Мотор Січ" В'ячеславу Богуслаєву та начальнику департаменту з зовнішньої економічної діяльності Олегу Дзюбі", - зазначається у повідомленні.

Вони перебуватимуть під вартою без права на заставу до 5 січня 2024 року.

Також повідомляється, що суд призначив справу до розгляду по суті на 25 грудня 2023 року.

Нагадаємо, що СБУ завершила слідство проти керівництва "Мотор Січ", яке підозрюється у роботі на окупантів.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті