Асоціація мерів міст Італії допоможе жителям Луганщини перезимувати – Гайдай (ФОТО)

Пережити зиму мешканцям Луганської області допоможе Асоціація мерів міст Італії. Подібна заява прозвучала на тематичному фестивалі української культури в Італії, повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у своєму Телеграм-каналі 19 грудня.

"Асоціація мерів міст Італії запевнила, що їхня підтримка наших людей не обмежиться словами, тож очікуємо на гуманітарні вантажі", – написав Гайдай.

Очільник ОВА уточнив, що він звернувся до мерів італійських міст на тематичному фестивалі української культури, розповів про оперативну ситуацію на деокупованих територіях та мешканцях, які вимушено покинули свої домівки і зараз проживають по всіх областях України.

"Наголосив на важливості підтримати нашу країну в зимовий період, коли росіяни роблять все, аби залишити нас в темряві та холоді", – підкреслив Гайдай.

Раніше повідомлялось, що до України прямують подарунки для дітей з Луганщини, понад 5 тисяч листів Святому Миколаю вже опрацьовано.

Статті

Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Всі статті