Агенти партизанського руху "Атеш" на Луганщині навідалися до військової комендатури Ровеньків

Агенти військового руху українців і кримських татар "Атеш" навідалися до військової комендатури в Ровеньках Луганської області, окупованих із 2014 року. Про це повідомляє Телеграм-канал "Атеш" 14 липня.

"Агенти "Атеш" навідалися до військової комендатури в Ровеньках Луганської області", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що в комендатурі розташувалися 2 військові частини. На території багато техніки та військових. Крім того, окупанти облаштувалися в колишньому депо. Об'єкти мають міцні інженерні споруди.

"Робота в тилу ворога дуже важлива і ми не втомимося працювати, доки останній окупант не покине українську землю, - пише "Атеш". - Луганщина - це Україна. Це підтверджують наші численні агенти".

Раніше повідомлялося, що в Луганській області партизани дали зрозуміти так званому "МДБ", що воно погано охороняє залізницю від диверсій.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті