57-річний Медведєв знову психує: обізвав 42-річну Бербок "німецькою бабкою"

Дмитро Медведєв – заступник путіна в раді безпеки РФ – написав пост, який присвятив відмові України від запропонованого росією «різдвяного перемир'я». Водночас Медведєв образив німецьких політиків і главу МЗС ФРН Анналену Бербок, - повідомляє "BILD на русском".

На думку Медведєва, пропозицією "перемир'я" українцям «була простягнута рука християнського милосердя», яку вони відкинули. Медведєв пошкодував людей, які «втратили можливість сходити до церкви», а українських політиків він назвав «свинями», які не мають «ніякої віри і вродженого почуття подяки» і які «розуміють лише грубу силу і верескливо вимагають жратву від господарів».

У своєму посту заступник голови ради безпеки не залишив без уваги і німецьких політиків.

«Навіть малограмотна німецька бабка Бербок і низка інших смотрящих за європейським свинарником встигли вякнути про неприпустимість перемир'я. Ну, спадкоємці нацистів ніколи не шкодували ні людей, ні тварин. Їм не звикати…», - написав Медведєв у Telegram.

У повідомленні нагадується, що раніше міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок висловила недовіру з приводу оголошеного Кремлем «різдвяного перемир'я».

«Так зване припинення вогню не принесе ні свободи, ні безпеки людям, які мешкають у щоденному страху під російською окупацією. Тому ми продовжуватимемо підтримувати українців – щоб вони знову могли жити у світі та самовизначенні», - написала Бербок у Twitter.

Зазначимо, що Медведєву – 57 років, а Аннелені Бербок – 42 роки.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті