За добу окупанти завдали понад 400 ударів по 9 населених пунктах Запоріжжя: зруйноване житло та об'єкти інфраструктури

За добу окупанти завдали понад 400 ударів по 9 населених пунктах Запоріжжя: зруйноване житло та об'єкти інфраструктури. Про це вранці 1 квітня повідомляє Запорізька ОВА.

"418 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби. 4 авіаційні удари військовослужбовці рф здійснили по Гуляйполю, Малій Токмачці, Малинівці та Роботиному. 95 БПЛА атакували Запоріжжя, Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку, Новоандріївку та Новояковлівку. 15 РСЗВ-обстрілів прийшлися по Гуляйполю, Оріхову, Малій Токмачці, Роботиному та Малинівці. 304 артудари завдано по території Гуляйполя, Малої Токмачки, Роботиного, Новоандріївки, Малинівки та Левадного", - йдеться у повідомленні.

"54-річний чоловік травмований внаслідок обстрілу військами рф Пологівського району. Надійшло 8 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури", - констатували в ОВА.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті