За добу окупанти 400 разів били по Запорізькій області, загинула жінка

Внаслідок обстрілу минулої доби Василівського району Запорізької області загинула жінка. Про це повідомив начальник Запорізької ОВА Іван Федоров у Телеграм вранці 15 квітня.

"Одна жінка загинула внаслідок ворожого обстрілу Василівського району. Одного чоловіка поранено під час артобстрілу росіянами Гуляйполя", - сказано в повідомленні. 

Зазначається, що впродовж доби окупанти 400 разів били по Запорізькій області. Під ворожим вогнем перебували 7 населених пунктів. 

Зокрема, війська РФ здійснили авіаційний удар по Малій Токмачці. 144 БПЛА різної модифікації атакували Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку та Новоандріївку. 15 обстрілів РСЗВ накрили Малу Токмачку та Роботине. 240 артобстрілів завдано по території Гуляйполя, Малої Токмачки, Новоандріївки, Роботиного, Левадного, Малинівки та Приморського. 

"Надійшло одне повідомлення про руйнування житла", - йдеться також у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що ворог активно атакував на Новопавлівському напрямку. На Куп’янському й Лиманському напрямках знов затишшя.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті