З Донеччини за 6 днів евакуювали понад три тисячі громадян

Протягом останніх шести днів із території Донецької області евакуйовано понад 3 тис. громадян. Про це у вівторок, 9 серпня, на брифінгу розповів заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

"З початку війни з території Донецької області було евакуйовано понад 1,3 млн громадян. За даними обласної військової адміністрації, зараз на території області перебуває близько 350 тис. населення, з них 50 тис. діти", - зазначив він.

За його словами, за останні шість днів з Донеччини евакуйовано понад 3 тисяч, з них майже 600 дітей і 1,4 тис жінок. Кожна родина прямує в конкретний заклад для подальшого розміщування. Зараз основний напрямок  - Кіровоградщина.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті