ЗСУ знищили 4 осередки озброєння та 4 склади рашистів на півдні - ОК "Південь"

Збройні Сили України на півдні відпрацювали 250 вогневих завдань, вразивши 4 осередки ворожої техніки та 4 склади із боєприпасами. Про це повідомляється у зведенні оперативного командування "Південь".

"Ракетно-артилерійськими підрозділами відпрацьовано 250 вогневих завдань. В Херсонському і Бериславському районах уражено 4 осередки ворожого озброєння та техніки й 4 склади з боєприпасами. Ще одну баржу в районі Херсону у окупантів відмінусовано разом з надією налагодити сполучення між берегами Дніпра. Вогневий контроль проведено й по позиціях протиповітряної оборони, і по спробах окупантів відновити пропускні спроможності мосту в Новій Каховці. Підтверджені втрати ворога складають  77 рашистів, 6 танків, 5 гаубиць, в тому  числі самохідна "Мста-С", 3 зенітних гарматно-ракетних комплекси "Панцир-С1"  та 14 одиниць авто-бронетехніки", - заявили у командуванні.

Як повідомлялося раніше, ввечері 26 вересня рашисти атакували Одесу трьома ворожими безпілотниками. Усі їх було ліквідовано силами ППО

Статті

Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Всі статті