ЗСУ ведуть наступ на півдні та сході, рашисти намагаються підійти до Бахмута - Міноборони Британії (КАРТА)

Українські військові продовжують контрнаступальні дії на півдні та сході країни, а окупанти намагаються прорвати позиції ЗСУ на Донецькому напрямі. Про це у Twitter повідомляє Міністерство оборони Британії, яке публікувало карту воєнних дій в Україні станом на 2 листопада.

За даними британського Міноборони, Збройні сили України продовжують наступ на Херсонському та Луганському напрямках, і на півдні атакують ворога на трьох ділянках – з боку Миколаївської області, в районі Снігурівки та вздовж правого берега Дніпра. При цьому на сході український наступ розвивається лінією річки Оскол у напрямку Сватового та Кремінної.

Тим часом, росіяни намагаються зламати українську оборону біля Бахмута. Окупанти проводять кілька атак - з півдня та півночі від міста. Також росіяни намагаються зміцнити своє угруповання на Луганському напрямі.

Як раніше повідомлялося, окупанти автобусами депортують людей із Херсонської області, виїзд приватним транспортом заборонено.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті