Війна очима дружини рашиста: "Чоловік людей убиває... Мій котику. Ти служиш своїй країні"

Дружина російського окупанта, який воює поблизу Кремінної і розповідає, що обстрілює село Торське, каже, що знає: її чоловік вбиває людей, проте закликає його "ставитися до цього інакше". Про це свідчить перехоплення розмови окупанта з дружиною, опубліковане Головним управлінням розвідки (ГУР) Міноборони України 30 березня.

Між ними відбувається такий діалог:

– Я вже знаю, чим мій чоловік займається. 

– Чим займається… Людей вбиває…

– Мій котику… Стався до цього інакше… Ти служиш своїй країні…

Військовий також розповідає жінці, що мешканці Кремінної ставляться до окупантів вкрай погано, спілкується з ними українською мовою та в очі називають агресорами.

Крім того, від розповідає, що гине дуже багато росіян, що українські військові два дня тому вирізали п’ятьох ВДВшників (на що дружина щиро бідкається) і трьох взяли в полон.

Раніше було опубліковано перехоплення, в якому окупант скаржиться на значні втрати: "Усі загинули... Це фарш, а не війна".

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті