Ватажок окупантів Севастополя розлютився через спробу підлеглих узяти в лізинг "французький автомобіль Citroën"

Ватажок окупантів Севастополя, так званий "губернатор" Михайло Развожаєв розлютився через спробу підлеглих узяти в лізинг "французький автомобіль Citroën". Про це він написав у себе в Телеграм увечері 8 серпня.

Дізнавшись про те, що так зване підприємство "Державна експертиза міста Севастополя" оголосило держзакупівлю на придбання в лізинг "французького автомобіля Citroën за стартовою ціною від 12 млн рублів", Развожаєв обурився. 

"Це або провокація, або деградація і повне нерозуміння того, яка ситуація зараз у країні. Той, хто ухвалив рішення про таку закупівлю, завтра буде звільнений. Закупівлю скасовано", - гнівно написав він.

Яка ж саме "ситуація зараз у країні", Развожаєв роз'яснювати чомусь не став.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті