У Рубіжному окупаційна адміністрація "офіційно" заселяє сторонніх осіб у порожні квартири (ФОТО)

В окупованому Рубіжному "адміністрація міста", призначена рашистами, проводить зібрання з приводу заселення порожніх квартир у біль-менш вцілілих багатоповерхівках, кілька таких зібрань відбулось на Сьомому мікрорайоні 19 жовтня. Відповідні фото розмістив Телеграм-канал "Rubizhne_1896".

"Сьогодні повідомляли про заселення в наші квартири, просп. Московський 12, 26", – написав автор посту, який виклав фото відповідного оголошення.

Уточнюється, що в оголошенні сказано: "19 октября 2022 года состоится собрание во дворе дома пр. Московский, 19. Повестка сбора: возможность временного заселения пустующих квартир в вашем доме в зимний период. На собрании будут присутствовать глава администрации и представители коммунальных служб".

Як уточнює джерело "ОстроВа", зазначений в оголошенні будинок – дев’ятиповерхівка на так званому Сьомому мікрорайоні.

Підкреслюється, що окупанти заселяють сторонніх осіб у відносно вцілілі багатоповерхівки.

У той же час, як зазначає джерело "ОстроВа", на тому самому Сьомому мікрорайоні є будинки, де близько місяця тому на весь під’їзд могла проживати лише одна людина – через аварійність та відсутність газо- й водопостачання.

"І ця людина готувала собі їсти на подвір’ї на вогнище", – каже джерело "ОстроВа".

Уточнюється, що з того часу до міста повернулась частина рубіжан, які під час активних бойових дій виїжджали на Старобільщину, Сватівщину тощо, і дехто з них у своїх квартирах застав сторонніх "жильців".

Раніше повідомлялось, що в селищах між Сватовим і Кремінною виселили всіх мешканців, заселивши будинки окупантами.

Статті

Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Всі статті