Внаслідок зіткнення з Азербайджаном загинули щонайменше 50 військових Вірменії - Пашинян

Внаслідок збройного зіткнення Вірменії з Азербайджаном у ніч на 13 вересня загинули щонайменше 49 людей з вірменської сторони. Про це заявив у парламенті прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян, повідомляють ЗМІ.

"На жаль, це число не остаточне", – констатував Пашинян.

Як повідомлялося, у ніч на 13 вересня на кордоні Вірменії та Азербайджану сталася збройна сутичка за участю військових обох країн. За версією Азербайджану, підрозділи збройних сил Вірменії здійснили масштабні диверсії за напрямами населених пунктів Дашкасан, Кельбаджар та Лачин. У свою чергу у Вірменії заявили, що підрозділи Азербайджану з артилерії, мінометів та зенітної зброї відкрили вогонь за позиціями вірменських прикордонників на кількох ділянках кордону. Пашинян уже провів телефонну розмову зі путіним, попросивши у нього допомоги.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті