У Москві ошукані клієнти штурмують офіс криптобіржі Beribit, що належить українському олігарху - втікачу Курченку

У Москві ошукані клієнти штурмують офіс криптобіржі Beribit, яка заморозила і раніше частково використовувала кошти вкладників для проєктів Віктора Медведчука. Як повідомляють російські ЗМІ та Телеграм-канали, сама криптобіржа належить українському олігарху-втікачу Сергію Курченку. 

"Усі ознаки того, що кошти криптобіржі Beribit виведені і випарувалися. Випаровуються вода, лід, газ, рідкі метали, парфуми і гроші, це закон природи. Гроші можуть бути і паперові, і крипта, але випаровуються однаково. Повернути гроші користувачам Beribit не представляється можливим", - повідомляє Телеграм-канал BRIEF. 

Як повідомляється, більша частина грошей Beribit пішла на підтримку проєктів Віктора Медведчука, решту "поклали в кишеню засновники біржі". 

"Вважається, що це бізнесмен Сергій Курченко. Хочеться висловити співчуття людям, які втратили свої гроші, але варто зазначити, що це далеко не останні для "інвесторів" кошти, і ризики від своїх інвестицій їм списати не так важко, як бабусі, яка віддала свої труни шахраям", - ідеться в повідомленні.

Як повідомлялося, найбільша криптовалютна біржа світу Binance заборонила громадянам РФ продавати і купувати через свій P2P-сервіс будь-яку валюту, крім рубля. 

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті