У Польщі запустили онлайн-збір коштів на зимове спорядження для українських воїнів

У Польщі проводиться збір коштів на закупівлю зимового спорядження та обладнання для військових майбутньої бронетанкової бригади ім. Пшецлава Ланцкоронського. Про це повідомляє Польське радіо.

У вівторок у веб-мережі розпочався збір коштів на закупівлю зимового спорядження для бійців бронетанкової бригади імені Пшецлава Ланцкоронського, що створюють в Україні. Донори, які пожертвують найбільшу суму, отримають, зокрема, світлини з автографами братів Кличків чи бутси польської футбольної зірки Ґжеґожа Крихов’яка.

Збір коштів здійснюється через портал zrzutka.pl. Українська сторона звернулася до Академічної корпорації “Арконія” з ініціативою провести аукціон пам'ятних речей, пожертвуваних спортсменами, а представники студентської асоціації звернулися за допомогою до Warsaw Enterprise Institute (WEI).

Гроші збираються на тепле взуття, генератори, інше енергетичне обладнання.

Організатори також хочуть заохотити інших польських та українських спортсменів, а також спортсменів з інших країн пожертвувати на аукціон свої кубки чи спортивні пам’ятні речі. 

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті