В окуповану Брянку на Луганщині прилетіли 4 ракети HIMARS. Постраждала заправка, якою користувались окупанти, і їхні бази

У місто Брянка Луганської області, окуповане з 2014 року, прилетіли 4 ракети HIMARS близько 4:00 29 квітня. Про це повідомила так звана "місцева влада", яка розмістила відповідні відео й фото, а також місцеві Телеграм-канали.

"Зафіксовано обстріл: 04:00 по населеному пункту Брянка із застосуванням РСЗВ HIMARS (чотири ракети)", – сказано в повідомленні сепаратистів.

"На відео можна побачити, як навпроти "центру зайнятості", окупанти перекрили посадку, – повідомив Телеграм-канал "Кадіївка (Стаханов)+". – Можливо, що саме в тому районі й був приліт. Підписник каже, що "…в тому районі й школа, і гаражний кооператив і колишня база з ангарами", тому прилітати Хаймарсам точно було куди".

Повідомляється, що також постраждала заправка, якою давно користувались окупанти для військових цілей.

Раніше повідомляло, що ЗСУ, готуючись до контрнаступу, б'ють по тилах ворога на Луганщині й проводять розвідку на Сватівському напрямку.

Статті

Луганськ
08.06.2024
10:11

Життя чи спогади. Луганський щоденник

Подруга з України питає, як ми живемо. І я відповідаю чесно: добре – їжа, робота, плани. "Хіба краще, ніж 10 років тому?" – не вірить вона. Не можна порівнювати. Не можна проводити паралелі. Це нічого не дасть. Це як порівнювати себе у 20 та 40...
Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Всі статті