В Києві опалювальний сезон розпочнеться 20 жовтня – Кличко

Опалювальний сезон у столиці України розпочнеться 20 жовтня. Про це повідомив міський голова столиці Віталій Кличко у своєму Телеграм-каналі.

"Завтра, 20 жовтня розпочнемо в столиці опалювальний сезон. Усі будівлі, за технологічним графіком, розпочнуть підключати до системи теплопостачання", – написав він.

Уточнюється, що у складних умовах воєнного стану в Києві здійснили всі необхідні підготовчі роботи, комунальні служби працюють у посиленому режимі, розуміючи, яким складним буде цей опалювальний сезон.

Підкреслюється, що місто збільшило на 10% чисельність аварійно-рятувальних служб, придбало додаткову техніку та матеріали.

"Важливим чинником для початку опалювального сезону є необхідність економити електроенергію, – зазначив Кличко. – Щоб кияни не вмикали електрообігрівачі та кондиціонери і не перевантажували систему електропостачання".

Уточнюється, що заклади соціальної сфери розпочали підключати до опалення раніше – за індивідуальними заявками.

Раніше повідомлялось, що в Офісі президента попередили про важкі часи із енергозабезпеченням та водою.

Статті

Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Всі статті