Українці за один вечір зібрали 10 мільйонів гривень на реабілітацію звільнених "Азовців"

Протягом вечора 22 вересня українці зібрали потрібні 10 млн грн на реабілітацію звільнених з російського полону бійців полку "Азов". Про це повідомляє патронатна служба "Янголи Азову" у Телеграм.

Про початок збору патронатна служба "Янголи Азову" оголосила опів на шосту вечора.

"Наші герої після отриманих травм, катування та голоду в тяжкому фізичному стані! Зараз головне дати їм належне піклування та лікування. Ми разом з вами це зробимо! Наша мета зібрати 10 млн для наших бійців", - йшлося в повідомленні.

"Друзі, збір закритий - ми зібрали більше 10 млн грн на допомогу в реабілітації азовцям!

Патронатна служба виражає вам, волонтерам збору, велику вдячність — за миттєвий та неймовірний вклад! Ви надійний тил для українського фронту перемоги і спільно творите справжні подвиги для наших героїв! Повернені азовці будуть забезпечені всім необхідним і кожному велика вдячність від них", - повідомила служба сьогодні.

Статті

Донецьк
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті