Український футболіст Малиновський близький до відходу з італійської "Аталанти"

Український півзахисник італійської "Аталанти" Руслан Малиновський близький до того, аби змінити клуб вже цього літа. Про це розповів журналіст та коментатор Віктор Вацко у випуску авторського проекту "Вацко on air".

"Руслан Малиновський із високою долею вірогідності покине "Аталанту" до закриття літнього трансферного вікна. В принципі, інсайд про це дав відомий європейський інсайдер Фабріціо Романо. Його слова десь певною мірою на прес-конференції перед поєдинком із "Сампдорією" підтвердив і Джанп'єро Гасперіні. Він залишив Малиновського в запасі, випустив лише на 84-й хвилині і той встиг відзначитися гольової передачею на Лукмана.

Романо сказав, що "Ноттінгем Форрест" - один із кількох претендентів на Руслана Малиновського. І наскільки мені відомо, варіант із "Ноттінгем Форрест" Малиновський не розглядає. Чому? Тому що має конкретні пропозиції від клубів англійської Прем'єр-ліги, які значно вищого рівня амбіцій і турнірних завдань, порівняно із "Ноттінгем Форрест", - розповів Віктор Вацко.

Він додав, що окрім варіантів продовження кар'єри в Англії, Руслан Малиновський може перейти в один з "хороших французьких клубів". 

За "Аталанту" Руслан Малиновський виступав з 2019 року і був основним гравцем цієї команди, ставши одним з лідерів ще й національної збірної України з футболу. 

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті