Україна не дозволить РФ "заморозити війну" і продовжить звільняти свою землю – Подоляк

Україна не дозволить росії "заморозити війну", а також не відмовиться від звільнення країни від окупантів. Про це 22 листопада у Twitter повідомив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

"Хочете знати страх наших людей на окупованих територіях? "Замороження війни", "припинення вогню" та відмова від контрнаступу як ніж у спину від цивілізованого світу. Ми не можемо цього дозволити: Україна обов'язково звільнить усіх своїх людей з пекельного російського концтабору", - написав Подоляк.

За його словами, мешканцям тимчасово окупованих територій надає сили віри в те, що "цей страшний сон має закінчитися". Така віра пов'язана з тим, що "російський світ" несе тортури і страти до мирних будинків.

"Хочете знати, що таке "російський світ" на окупованих територіях? Це 1000 та 1 спосіб тортур. Це викрадення з дому. Це масові страти та зґвалтування. Тільки тому, що наші люди ідентифікують себе громадянами України", - додав Подоляк.

Нагадаємо, раніше Подоляк заявив, що Україні для перемоги потрібно 200 танків, 100 артсистем та 70 РСЗВ.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті