У Туреччині прогнозують, що "зернову угоду" вдасться продовжити мінімум на 2 місяці

Дію "зернової ініціативи" щодо експорту української агропродукції Чорним морем можуть продовжити щонайменше на 2 місяці. Про це заявив міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу, повідомляє "Еспрессо" з посиланням на  CNN Türk.

"Фактично продовження "зернової угоди" було зроблене на 2 місяці. Я думаю, що ми можемо отримати результати, продовживши щонайменше ще на 2 місяці. Думаю, ми зможемо це реалізувати", - запевнив міністр.

Чавушоглу побував з візитом у Москві, де мав зустріч з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим. За словами турецького міністра, під час переговорів особливу увагу вони приділили ситуації в Україні та "зерновій ініціативі".

Нагадаємо, 10 травня у Стамбулі розпочалася зустріч заступників міністрів оборони Туреччини, України, росії та офіційних осіб ООН щодо роботи "зернового коридору".

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті