У центрі Москви пролунав вибух, повідомляється про збитий безпілотник

Вибух пролунав у центрі Москви в ніч на 18 серпня, російська влада повідомляє про збитий український безпілотник. Про це повідомили РосЗМІ.

"Безпілотник при спробі прольоту на Москву було знищено силами ППО. Його уламки впали в районі "Експоцентру", – сказано у повідомленні.

Мер Москви Сергій Собянін повідомив у своєму Телеграм-каналі, що "значних руйнувань та постраждалих, за попередньою інформацією, немає".

"Український БПЛА намагався атакувати об'єкти в Москві. Він був вражений системою ППО і впав у районі Червонопресненської набережної столиці, – сказано у більш пізньому повідомленні. – Як повідомили у Міноборони Росії, жертв та загорянь немає".

На деякий час було закрито повітряний простір у районі аеропорту Внуково, вилети та приліти відкладено, повідомили авіаслужби.

Згодом повітряний простір Московського авіаційного вузла відкрили для літаків.

Раніше повідомлялося, що 11 серпня небо над аеропортом Внуково закрите, оголошено режим "Килим" у зв'язку з інформацією про безпілотника, який летів у бік Москви.

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті