У Польщі українця підозрюють в убивстві чотирьох бездомних

Громадянин України підозрюється у вбивстві чотирьох бездомних осіб, тіла яких виявили у нежитловому будинку в центрі Варшави. Наразі поліція затримала сімох осіб, але, за попередніми даними, саме українець мав скоювати вбивства, передає Укрінформ із посиланням на RMF24.FM.

Як зазначає видання, за даними поліції, українець убивав цих людей упродовж тривалого часу, а їхні тіла ховав у нежитловому будинку, де свій притулок мали бездомні.

Станом на сьогодні невідомі мотиви цих злочинів, але поліція припускає, що йдеться про зведення рахунків у середовищі бездомних поляків й українців.

Поліція наразі не змогла ідентифікувати жертв, щоправда зазначаючи, що йдеться про чоловіків.

Як повідомляється, тіла двох загиблих виявлено в неділю, а ще двох – у понеділок у стані сильного розкладання. Деяких загиблих виявлено закопаними на подвір’ї будинку, а інших – на різних поверхах будівлі.

У зв’язку зі справою затримано сімох чоловіків і жінок, на підставі свідчень яких затримано також громадянина України як підозрюваного у скоєнні чотирьох убивств. Решта затриманих могли бути свідками цих злочинів. 

Справою займається місцева прокуратура. Наразі ніщо не вказує на те, що в цьому будинку є тіла ще інших людей.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті