У Москві підірвали автівку "перебіжчика" з СБУ, який передавав інформацію про хід АТО росіянам і втік до РФ

Позашляховик колишнього співробітника СБУ Василя Прозорова підірвали у Москві 12 квітня, водія ушпиталено. Про це повідомили росЗМІ, розмістивши відповідне відео.

Близько години тому пролунав вибух на парковці біля житлового будинку на Коровінському шосе в Західному Дегуніно. Власник Toyota Land Cruiser Prado завів машину і вона одразу вибухнула. У чоловіка травми ніг, його оглядають лікарі, йдеться у повідомленні.

Пізніше повідомили, що власником "Тойоти", що вибухнула в Москві, виявився колишній підполковник СБУ Василь Прозоров.

"Багато років Прозоров співпрацював із російськими спецслужбами і передавав їм інформацію про перебіг конфлікту на Донбасі. Кілька років тому він переїхав до Росії. У Службі безпеки України він працював до 2018 року", - пише росЗМІ.

Зазначається, що основна версія слідства - одразу після того, як Прозоров увімкнув запалювання, спрацював закладений саморобний вибуховий пристрій.

Українські ЗМІ наводять заяву СБУ про Василя Прозорова від 25 березня 2019 року: "Пропивши честь офіцера, Прозоров вирішив торгувати совістю та військовою присягою, знайшовши у ФСБ РФ "гідних" покупців. Але ця потвора має пам'ятати долю Іуди. Справа лише часу".

Раніше повідомлялось, що окупанти підтвердили ліквідацію колаборанта Чайки в Старобільську Луганської області: в автівку було закладено вибухівку

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті