У Маріуполі окупанти оголосили про прослуховування телефонів бюджетників

Російські окупанти будуть прослуховувати телефонні розмови маріупольців задля запобігання витоку інформації з міста. Про це повідомив радник законного мера міста Петро Андрющенко у своєму телеграм-каналі.

"Для посилення контролю за спілкуванням та упередження передавання інформації в УкраЇну, окупанти повідомили “бюджетних” працівників про обов’язкову та суцільну прослушку телефонів. Для того всі зобов’язани надати свої персональні телефони для встановлення спеціальної програми прослушки розмов. Також окупаційна влада прозвітувала про встановлення обладнання для контролю за інтернет трафіком. Одночасно збільшилась кількість патрулів на вулицях та від наших джерел надійшла інформація про чергову запланову хвилю зачисток та обшуків по секторам з залученням Росгвардії", - написав Андрющенко.

Як повідомлялося раніше, у Маріуполі залишилося 10-15 тисяч російських військових

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті