У Києві відкрито сучасний кінологічний центр для чотирилапих охоронців - УЗ

"Укрзалізниця" відкрала у столиці сучасний кінологічний центр для наших чотирилапих охоронців. Про це повідомляє УЗ.

"16 грудня голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Лященко та регулярний пасажир наших поїздів, партнер і друг американський бізнесмен Говард Баффет взяли участь у відкритті кінологічного центру. Для наших службових собак найкомфортніші умови: 12 вольєрів та 2 спеціальні вольєри для поріділь та цуценят. Крім того, тут є цілодобова ветеринарна клініка", - йдеться у повідомленні.⠀

Наразі у центрі виховують 13 службових собак різних порід. З кожною собакою працюють кваліфіковані кінологи, які вчать виявляти заборонені до перевезення у поїздах речовини, зброю, вибухові предмети. Праця чотирилапих охоронців — це сьогоденна складова безпеки пасажирів та вантажів.

Як зазначають в УЗ, відкриття аналогічних центрів заплановано Одесі, Дніпрі, Харкові та Львові. У майбутньому 1000 чотирилапих охоронців будуть готові забезпечити безпеку наших клієнтів.

Статті

Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Донбас
03.06.2024
09:20

«Немає елементарного... Ми тут не живемо, а виживаємо». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу наввипередки домагалися звинувачення їх у дискредитації «русского мира», який їм принесла російська агресія. Вони навперебій розповідали, як погано живе «звільнений» народ, як недопрацьовує влада.  Причому,...
Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Всі статті