Сили оборони за добу відбили 45 атак рашистів і знищили 2 склади боєприпасів

Сили оборони України протягом доби відбили 45 атак рашистів, а також знищили два склади боєприпасів. Про це 13 квітня у зведенні повідомив Генштаб ЗСУ.

"Попри численні втрати в техніці та живій силі окупанти продовжують зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках. Протягом доби, завдяки мужності кожного воїна, було відбито понад 45 атак противника", - повідомили українські військові.

Своєю чергою українські пілоти за добу завдали шість ударів по районах зосередження військ і техніки російських окупантів. Також у повітрі вдалося збити два безпілотники типу "Орлан-10".

"Підрозділи ракетних військ і артилерії водночас вразили 4 райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, 2 склади боєприпасів противника, а також 1 ворожу радіолокаційну станцію", - повідомили представники Генштабу.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що на Лиманському та Куп'янському напрямках ЗСУ за добу знищили танк Т-72, БПЛА, станцію РЕБ і 50 окупантів.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті