Сенсації не відбулося: Франція обіграла Марокко і вийшла у фінал ЧС-2022

Другий поєдинок 1/2 фіналу чемпіонату світу з футболу, в якому збірна Франції зустрічалася з національною командою Марокко, відбувся у середу, 14 грудня. Гра проходила на стадіоні "Ель-Байт" в місті Ель-Хаур і завершилася перемогою команди Дідьє Дешама, - пише УНІАН

Футболісти збірної Франції досить швидко відкрили рахунок у грі - на 5-й хвилині відзначився Тео Ернандес. Захисник "синіх" після рикошету зумів підлаштуватися під м'яч, що летів у повітрі, і в акробатичному стрибку відправив його у ворота.

У першому таймі і у Франції, і у Марокко були небезпечні моменти, про що говорять два попадання в штангу з боку обох команд, проте більше забитих голів глядачі не побачили. 

На 79-й хвилині поєдинку Кіліан Мбаппе продемонстрував чудеса своєї техніки, француз обіграв кілька футболістів Марокко і пробив по воротах - м'яч рикошетом відлетів на дальню штангу, де залишився один Коло Муані, який і відправив м'яч у ворота. 

Франція - Марокко - 2:0

Голи: Ернандес, 5, Коло Муані, 79

Франція: Льоріс, Кунде, Варан, Конате, Тео Ернандес, Чуамені, Фофана, Дембеле (Коло Муані, 78), Грізманн, Мбаппе, Жиру (Тюрам, 65)

Марокко: Буну, Хакімі, Ель Ямік, Саїсс (Амалла, 21 (Ез Абді, 78), Агерд, Мазрауі (Аттіат-Аллаль, 46), Амрабат, Унагі, Зієш, Ен-Несірі (Хамдалла, 66), Буфаль (Абухлаль, 66).

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті